Yoga och kakaocermoni

Välkommen till en eftermiddag med fokus på hjärtat, med terapeutisk Hatha Yoga och kakaocermoni.

Dagen startas med Hatha yoga, en lugn form av yoga som handlar om närvaro med din kropp och ditt sinne där vi är just nu. Klassen passar alla oavsett tidigare erfarenhet inom yoga och inkluderar andningsövningar, och kommer ha ett extra fokus på hjärtat.

Efter ett längre pass med yoga och en djupavslappning fortsätter vi i hjärtats tecken med en kakaocermoni. Den råa kakaon är förutom en nyttig dryck fylld med antioxidanter, en slags medicin som underlättar för oss att komma i kontakt med hjärtat. Vi kommer att hålla en traditionell kakaocermoni som kan hjälpa dig att känna in och komma i kontakt ditt hjärta och att sätta intentioner för att stärka dig utifrån där du är just nu. Kvällen guidas med livsmusik och sång för dom som önskar. Du är välkommen att landa med dig själv precis som du är och njuta av upplevelsen.

Det kommer också att finnas chans att titta på silkeskläder från withsegerqvist

Var: Skövde
Pris: 400kr

*Om du inte kan medverka under hela eventet är det möjligt att föranmäla att du bara vill komma enbart på kakaocermonin (pris 250kr)

*Medtag egen yogamatta eller meddela om du inte har.

ANMÄLAN: Skicka ett sms och swisha din betalning till Alexandra 0738044606 för att boka din plats. För intresseanmälan skriv i kommentarsfältet.

 

Om medarrangören:

Albin
Har rest i Sydamerika flera gånger och därigenom kommit i kontakt med kakaon. Han driver även meditationsföretaget www.modernmindfulness.se samt projektet Bifrost som binder samman olika urfolkstraditioner med norden.

Välkommen!

Varma hälsningar, Alexandra och Albin

Lämna ett svar