Rythm of the heart

Vi finns på plats under denna på sju sjöar och öppnar butik. Kom och häng och missa inte kvällens koncert med Sam Garett!
Välkomna till Rhythm of the heart picnic gathering 21 juli 2023!
Vi har tillgång till en vacker plats vid sjön där vi kan sjunga, dansa, spela instrument, skapa i skönhet, meditera, reflektera, dricka cacao, utforska, samtala, komma nära naturen, äta god mat, återförenas med gamla vänner och upptäcka nya. Sju Sjöar har allt som vi kan önska för att skapa en härlig dag tillsammans vid sjökanten eller varför inte dansandes på en SUP i vattnet.
Vi kommer lyssna och dansa till hjärtöppnande musik ifrån Sam Garrett och Roaman som kommer för att spela sin musik för oss. Och dagen kommer kantas av musik och natur hela tiden!
Titta, känn och köp med dig något fint ifrån marknaden. Tag med dig egen picknickkorg eller köp mat ifrån matserveringen på plats.
Mycket fokus ligger på Fredagen men för er som vill är ni varmt välkoma att boka övernattning (mycket begränsat antal så först till kvarn) och avsluta det hela med en härlig frukostbuffé samt Yoga och en Andningsresa på lördagen för att sen fortsätta livets resa full med energi och livsglädje!
Ta med dig en picknickfilt, dina instrument och ett öppet hjärta så ses vi 21 juli på Sju Sjöar!
Köp din biljett här 🦋
Torestorp

Lämna ett svar