STOR VÅRREA
20-45% rabatt på allt
gäller mars ut

Med kärlek till Indien
Och vår moder jord

 

WithSegerqvist är ett klädmärke med fokus på hållbarhet och kärlek till Indien.

Vi tror på småskaligt skapande med omsorg till vår gemensamma planet och till det vi har runt om oss. Därför är kärnan att skapa exklusiva kläder från handplockade återvunna saris i silkesmix.  Där indisk livfullhet får möta ett mer nordisk snitt. Fröet till idén föddes ur en stor kärlek Indiens varma och rika kultur- och textilskatt. Som inte minst syns på kvinnor bärande sina vackra traditionella saris som ett slags hyllning till livet. 

Varje plagg berättar en historia om ett textil- och kvinnoarv.  Viljan är att hylla Hennes historia och ta tillvara på dessa vackra textilier så att fler kvinnor ska få chansen att uppleva livfullheten och den unika karaktär de bär med sig. 

Vi har alla vår egen unika skönhet och  förhoppningen är att kläderna ska vara ett sätt för dig att uttrycka och hylla din egen skönhet. Precis som vi är unika är varje plagg här unikt.

SLOWFASHION
Kläderna vänder sig både till honom och henne, och i sin sköna material med en sensuell känsla, är dom både bekväma och lyxiga att bära.

Vi vill stå för att det är möjligt att gå din väg, och uttrycka din egen unika skönhet.
Precis som det är möjligt att skapa kläder med omsorg till vår moder jord. Hoppas att dessa skapelser kan bli en bro till livfullheten och magin i den Indiska kulturen och att de kan bidra med lite vardagsmagi till ditt liv.

En hyllning till
Hennes historia

GE TILLBAKA
TILL HENNE

Vi vill vara med och lyfta kvinnor och flickor och för att ge tillbaka till det Indiska samhället som alltid möter med så mycket värme, så stöttar vi flickor på ”Purkal Youth Deveopment Society”. Ett projekt som driver en landsbygdsskola norr om Dehradun för utsatta barn på landsbygden. För att flickor är värda att få växa upp till trygga kvinnor med en värld av möjligheter.

BOUTIQUE

TROUSER DRESSES

HOLISTISK HÄLSA

Theraputical Hatha yoga is taking in concideration the whole being and is striving to recreate balance and for us to land in our selves. A class would consist of Asanas or yoga positions. In each position we stay for a longer time in order to be able to observe and establish contact with out breath, it also includes bearthing exercises and a deep relaxation. In a private class we look at lifestyle and it’s impact on us and find a personal practice that could fit for you to bring balance in the long term.