MED KÄRLEK TILL INDIEN
OCH VÅR MODER JORD

WithSegerqvist är ett märke med fokus på hållbarhet och kärlek till Indien.

Vi tror på småskaligt skapande med omsorg till vår gemensamma planet och till det vi har runt om oss. Därför är kärnan att skapa exklusiva kläder från handplockade återvunna saris i silkesmix.  Där indisk livfullhet får möta nordisk stil, och snitt. Fröet till idén föddes ur en stor kärlek Indiens varma och rika kultur och en vilja att fånga av Indiens rika textilskatt. En textilskatt som inte minst syns på kvinnor bärande sina vackra traditionella saris som ett slags hedrande till livet. 

Kläderna för med sig något mer, och i dem berättas en historia om ett textil- och kvinnoarv.  Viljan är att ta tillvara på dessa vackra textilier så att fler kvinnor ska få chansen att uppleva av livfullheten och den unika karaktär de bär med sig. 

Vi har alla vår egen unika skönhet och förhoppningen är att kläderna ska vara ett sätt för dig att uttrycka och känna din egen skönhet. Precis som du är unik, är varje plagg  unikt


SLOWFASHION

Designen är enkel och nordiskt inspirerad. Materialen är sköna att bära och plaggen lätta att kombinera. 

Vi vill stå för att det är möjligt att gå din egen väg, och uttrycka din egen unika skönhet.
Precis som det är möjligt att skapa kläder småskaligt, med omsorg till vår moder jord och till de människor som varit med i skapandeprocessen. Hoppas att dessa skapelser kan bli en bro till livfullheten och magin i den Indiska kulturen och att de kan bidra med glädje och lust.

AND WELL-BEING

BOUTIQUE

TROUSER DRESSES

HOLISTISK HÄLSA

Theraputical Hatha yoga is taking in concideration the whole being and is striving to recreate balance and for us to land in our selves. A class would consist of Asanas or yoga positions. In each position we stay for a longer time in order to be able to observe and establish contact with out breath, it also includes bearthing exercises and a deep relaxation. In a private class we look at lifestyle and it’s impact on us and find a personal practice that could fit for you to bring balance in the long term.

GE TILLBAKA

För att ge tillbaka till det Indien, som ständigt ger så mycket, stöttar WithSegerqvist ”Purkal Youth Deveopment Society”, ett projekt som driver en landsbygdsskola norr om Dehradun för utsatta barn på landsbygden och jobbar med självhjälpsgrupper och mikroföretagande för kvinnor. Ungdomar får stöd till att gå i skolan och organisationen anordnar dagis några timmar om dagen då mammorna ges möjlighet att vara med i stärkande företagsgrupper. Företagandet hjälper till att stärka kvinnornas roll i samhällslivet och familjen.  som