Samarbete

Det är så roligt när kläderna och deras berättelse får berättas på fler platser. Idag syns dem på ett antal yogastudios, kursgårdar och butiker runt om i landet. 

Är du intresserad av att samarbeta?  Vill du kanske sälja kläderna i din butik eller  studio? Skulle du vilja samskapa ett event? Eller kanske är du intresserad av att skapa en klädkollektion tillsammans?  

Vilka idéer du än går och bär på vore det roligt att höra mer av. Jag tror på att vi lyfter varann och blir så mycket mer tillsammans.

Ord från återförsäljare:   
”Withsegerqvists klänningar och kimonos har verkligen berikat vår butik. Kunderna har fastnat för dem direkt och stannat kvar länge för att prova de olika plaggen som trots sina unika tyger skapar en vacker helhet tillsammans. Withsegerqvists unika tyger och plagg plockar verkligen fram det bästa hos kunderna och får dem att känna sig som sitt bästa jag, de blir alltid så nöjda när de hittat ”sitt” plagg. Verkligen så härligt att få ha dessa kläder i sin butik!”
Malina Arp, Karma Store, Ängsbacka 

Jag vill rekommendera denna vackra klädkollektion genom sitt hållbarhetstänk och fina vision. Våra kunder verkligen älskar dessa kimonos, blusar och tyger som ger en lyxig känsla i en andlig touch. Medan vi klär oss i dessa vackra skapelser ger det samtidigt en större mening för andra männiksor. Vi är så glada för detta vackra samarbete med en otroligt proffsig och lyhörd leverantör som Alexandra Segerkvist! Sofia O. Gustafsson Oceania SPA Åkersberga/ Stockholm

”Jag tycker så mycket om kläderna, dom har så fantastiskt fina mönster och färger och är i härliga sköna material. Att ha dem i min studio bidrar till och stärker den härliga atmosfär jag tycker är så viktigt att skapa i min yogastudio. Kläderna är enkla att sälja och har varit ett härligt inslag vid event hos mig.”
Lisa, Totalharmoni yogastudio, Mölndal