B2B

Vi älskar att se kläderna och deras berättelse får berättas på fler platser. Idag finns vår kollektion på ett antal handplockade boutiques, spa, yogastudios, kursgårdar. Såväl i butik, som till arbetskläder för våra kunder.

Vi vill skapa långsiktiga samarbeten där vi skräddarsyr beställningar och tror på en nära dialog. 

Är ni intresserade av att bli återförsäljare? Eller anordnar ett större event där du gärna skulle se oss komma och hålla popup butik? Hör gärna av dig! Hör av dig så berättar vi mer om våra kriterier för att bli återförsäljare. 
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan eller via mail: alexandra@withsegerqvist.com

Ord från återförsäljare:  
”Withsegerqvists klänningar och kimonos har verkligen berikat vår butik. Kunderna har fastnat för dem direkt och stannat kvar länge för att prova de olika plaggen som trots sina unika tyger skapar en vacker helhet tillsammans. Withsegerqvists unika tyger och plagg plockar verkligen fram det bästa hos kunderna och får dem att känna sig som sitt bästa jag, de blir alltid så nöjda när de hittat ”sitt” plagg. Verkligen så härligt att få ha dessa kläder i sin butik!”
Malina Arp, Ängsbacka kursgård
 

”Jag vill rekommendera denna vackra klädkollektion genom sitt hållbarhetstänk och fina vision. Våra kunder verkligen älskar dessa kimonos, blusar och tyger som ger en lyxig känsla i en andlig touch. Medan vi klär oss i dessa vackra skapelser ger det samtidigt en större mening för andra människor. Vi är så glada för detta vackra samarbete med en otroligt proffsig och lyhörd leverantör som Alexandra Segerkvist!”
Sofia O. Gustafsson
Oceania SPA Åkersberga/Stockholm 

”Jag tycker så mycket om kläderna, dom har så fantastiskt fina mönster och färger och är i härliga sköna material. Att ha dem i min studio bidrar till och stärker den härliga atmosfär jag tycker är så viktigt att skapa i min yogastudio. Kläderna är enkla att sälja och har varit ett härligt inslag vid event hos mig.”
Lisa, Totalharmoni yogastudio, Mölndal

Kontaktformulär