VÅRA VILLKOR

Följande villkor gäller för alla avtal mellan dig som kund och WithSegerqvist. När du lägger en order med WithSegerqvist så godkänner du dessa villkor. Var snäll att se till att du läst och förstått villkoren innan du lägger din order. Vi förbehåller oss rätten att ändra villkoren utan tidigare notis. För din order gäller versionen av villkor som är uppdaterad på websidan när du lägger din order.

Order

Du kan ändra innehållet i din order fram tills du godkänner din order genom att trycka på ”BETALA OCH KÖP” efter det kommer din order att behandlas.Det är säkert att handla på withsegerqvist.com, dina betalkortsuppgifter är krypterade och kan inte ses. Du kan betala med: VISA, MASTERCARD, MASTERO

Frakt

Din försändelse skickas med Post Nord. Fraktkostnad tillkommer inom Sverige på 50kr . Notera att för alla internationella köp tillkommer ytterligare fraktkostnad. Strävan är att skicka din försändelse så snart som möjligt och inom 2 arbetsdagar. När du ändrar, drar tillbaka en order eller skickar tillbaka en vara så står du för fraktkostnaden.

Retur

Om du önskar att returnera din vara med ”withsegerqvist”, så har du 14 dagar på dig från det att du som kund mottagit din order. Notera: vid returnering står du själv för fraktkostnaden.  

Om du ändrar dig, skicka din order till:

Alexandra Segerqvist
Kullgrensgatan 5 

52349 Ulricehamn

Sweden

NOTERA: Du har ansvaret för produkterna tills de kommit tillbaka. Se därför till att dom är väl packade och spara försändelsekvitto och tracking-nummer. Var snäll och skriv ut och lägg med en kopia på ditt kvitto eller annan dokumentation av ditt köp.   

NOTERA: För att minimera miljöpåverkan skickar vi bara ditt kvitto till mail. Det kommer alltså inte finnas något utskrivet kvitto i din order.

Återbetalning

När ditt paket kommit tillbaka till vår adress, kommer den ses över och du kommer att få tillbaka summan du betalade vid ditt köp. Rätten att dra tillbaka en återbetalning vid behålls fram tills det att varan har anlänt tillbaka. När varan är anländ kommer återbetalningen hanteras inom 7 veckodagar. Summan kommer alltid att återbetalas till samma betalmetod som du betalade med. Tillexempel om du betalde ditt köp med kort så kommer pengarna föras tillbaka till samma kort.

Notera: Om du returnerar ett paket från utanför EU så behöver du betala en tullavgift som kommer att dras av från hela summan som vi skickar tillbaka.  

DU KAN KOMMA ATT FÖRLORA DINA PENGAR HELT ELLER DELVIS OM VÄRDET PÅ PRODUKTEN HAR SÄNKTS, PÅ GRUND AV:

  • Att varan blivit skadad medan du var ansvarig för den
  • Att du har använt produkten
  • Du har använt varan på annat sätt än vad som behövts för att kunna bedöma karaktären och naturen av plagget
  • Att du inte följt villkoren beskrivna i rätten för återbetalning

Reklamation

Som kund har du 3 månaders rätt att reklamera ett plagg som är felaktigt alternativt söndrigt ör fatt antingen få det lagat, bytt eller få pengarna tillbaka eller en få en nedsänkning av priset – beroende på varje specifik situation.

 

Notera: Kläderna är gjorda av återvunna silkessaris. Varje sari handplockad av mig och därefter tvättad och kollad av mina kollegor i Indien för bästa kvalité. Detta betyder att någon gång kan det ha förekommit ett litet hål i plaggen som lagats på ett fint sätt av skräddarna. Detta är en del av den hållbara klädkedjan och inte en giltig anledning att reklamera plagget.

Det krävs att reklamationen är auktoriserad och att defekten inte uppkommit av felaktig användning av plagget. Gör din reklamation så snart som möjligt efter att du upptäckt felet och åtminstone inom 3 månader efter att du fick varan. Var snäll och skicka tillbaka varan med en detaljerad förklaring om vad som är defekt med plagget. Om reklamationen är motiverat så kommer vi att skicka tillbaka fraktkostnad om dom är resonabla, om reklamationen inte går igenom står du för fraktkostnaden.  

Skicka till:

Alexandra Segerqvist

Kullgrensgatan 5

52331 Ulricehamn

Färger

Jag har försökt fånga tygets färger på bästa sätt på kort, men det finns ingen garanti att färgerna på plaggen i webbutiken ser ut precis som på det verkliga plagget. Eftersom detta kan bero på ljus och inställningar på din dator.  Det kan också hända att det finns detaljer på plagget som inte fångats bilden. Eller variationer i tygets mönster som inte kommit fram så tydligt.   

 

Reservation för fel

Reservation för fel tryck- inventerings- eller pris fel på hemsidan. Om det skulle uppstå fel reserverar vi rätten för att upphävs en order efter att köparen informerats om detta.