• Herrskjortor

  Herrskjortor (17)

  Unika skjortor så att du kan skapa din look. Skjortan Agni skapad i en handplockad återvunnen sari, one-of-a-kind. Skjortan Taru som betyder träd på Sanskrit. Skapad med den uråldriga Indiska trycktekniken att trycka med urkarvade träblock. Varje unika mönster tryckt på vår skjorta i 100% bomull.
 • Exklusiv handvävd & naturligt blomfärgad kollektion

  Exklusiv handvävd & naturligt blomfärgad kollektion (9)

  I denna exklusiva kollektion har vi skapat i handvävd bambu och mulberry satinsilke som färgats med vilda blommor. Vi samarbetar med ett kvinnodriven verksamhet i Indien med en mission att bevara hantverk. Där hela processen skett med mycket omsorg. Växtfärgningen är helt naturlig och efter processen kan allt vatten som använts i färgningen återigen ge ny näring till jorden. Plaggen…
 • Handblocktryckt skjorta & maxiklänning

  Handblocktryckt skjorta & maxiklänning (8)

  Dessa plagg är tryckta med unika mönster där vi använt den naturliga Indiska trycktekniken att trycka med urkarvade träblock som ärvts ned i generationer. Vi har endast använt naturliga växtbaserade färger för att skapa så sjysta plagg och naturliga plagg som möjligt.
 • Kimonos

  Kimonos (76)

  Exklusiva "one of a kind" kimonos skapade i upcyclade silkessaris. Varje kimono bärande en unik historia om en kvinna. Vi älskar att se historien berättas vidare genom er.
 • BE MORE YOU KIMONO

  BE MORE YOU KIMONO (13)

  Ett samarbete mellan Vackraliv & Withsegerqvist skapat med kärlek till kvinnan, Indien & Moder Jord. Vi vill hylla samakapande och kvinnan och har därför tagit fram en limited edition kimono i silke. Skapad i WithSegerqvist signatur kimono i handplockade upcyclade silkessaris och i VL:s signaturfärger med gulddetaljer. Varje kimono är unik och kommer med en härlig vändbar påse i silke.…
 • Jackor

  Jackor (2)

  Exklusiva one of a kind jackan Kaeya är skapad i ett upcyclat exklusivt sängöverkast vackert dekorerat med brodyr i Suzani stil. Vändbar med en sidan i handblocktryckt bomull. Kaeya betyder monsunblomma på Sanskrit, hon förgyller i alla väder & lyfter vilken outfit som helst.
 • Kimono jackets

  Kimono jackets (75)

  Den korta versionen av en kimono eller kaftan. Enkel att kombinera till många tillfällen. Varje exemplar skapad i en unik upcyclad sari med sin egen historia. Vi ser fram mot att se historien berättas vidare genom er
 • Klänningar

  Klänningar (129)

  Så våra unika klänningar, romantiska, sommarlätta, eller sensuella. Varje klänning skapad i en handplockad upcyclad sari vilket ger den sin unika stil, känsla och berättelse.
 • Barnkläder

  Barnkläder (16)

  En upcyclad kimono och byxor till de allra minsta. En unik och hållbart skapat set till våra små. Vi älskar att se dom allra minsta spring runt och skapa leenden i dessa färgrika set!
 • Lagerrensning

  Lagerrensning (51)

  Vi behöver ge utrymme till nyheter och ger därför extra rabatt på dessa utvalda härliga plagg