Marketing Internship VT

Är du intresserad av att jobba inom hållbar design för ett växande slowfashion klädmärke? Är du kreativ och brinner för att skapa innehåll och upplevelsen på digitala kanaler? Då tror jag att du kan vara med och bidra på resan!

Withsegerqvist är ett slowfashion klädmärke med fokus på hållbarhet och att ta  vara skönheten från indiska texilarv. Tillsammans med mindre familjeskrädderier tar vi fram exklusiva plagg av handplockade och återvunna silkessaris. Vi skakar även kläder färgade i handvävd bambu och andra naturmaterial, tryckta med lokala  blommor. Kläderna som skapas är sensuella och romantiska, och bär unika berättelser för att hylla kvinnor. Vi tror på ett omsorgsfullt skapande och är på plats i Indien på våra skrädderier och tar fram vår kollektion. 

För att stötta kvinnor och flickor ytterligare är vi till en liten del med och stöttar flickors utbildning i Indien. 

Vill du vara med och hjälpa oss att nå ut till fler?

Genom en praktik på Withsegerqvist kommer du få stora möjligheter att applicera dina teoretiska kunskaper till verklighet. Du kommer främst vara med och bygga kundupplevelsen på vår digitala kanaler, men även på vår hemsida.  Du får använda din kreativitet och idérikedom  för att från en gedigen bildbank, film och berättelser, skapa innehåll  till sociala kanaler. Där du är med och berättar berättelsen om hela  skapandeprocessen, och sprider årets  nya kollektion. 

Vi söker dig som:

–       Tycker om att ta egna initiativ och som vågar testa dina idéer. I gengäld kommer du att få stort utrymme att vara en medskapare.

–         Tycker om  att jobba med och har intresse och kunskap om sociala medier!  Då detta är vad du främst kommer jobba med. 

–       Har erfarenhet/utbildning inom kommunikation/marknadsföring/e-handel

–       Ett plus om du har erfarenhet av Canva 

–       Tror på och vill vara med och bygga vårt koncept!

Genom praktiken kommer du få:

–       Praktisk erfarenhet inom marknadsföring och e-handel inom ett växande företag inom slowfashion.

–  Utvecklas i en  uppmuntrande och peppande miljö. I ett engagerat företag som vill påverka positivt, du kommer också få stor inblick i skapandeprocessen.

–       Vara med och sätta din prägel och bygga vidare atmosfären på digitala kanaler kanaler.

–       Möjlighet att uttrycka din kreativitet på många olika vis, där du får vara med och utforma din roll:

 • Finns intresset kan du gärna få kontakt med våra kollegor i Indien, liksom den skola vi samarbetar med för att skapa relationer och få material till innehåll. På skolan får du gärna ha direkt kontakt med de flickor vi stöttar där om du känner det inspirerande att bygga relationer. Bild och filmmaterial finns dock redan. 

– Såklart rabatt på webshopen!

Internship

Period: Möjlighet till start från april och framåt 

Utformning: Jobb på distans med möjlighet till fysiska möten och frihet att utforma dina egna arbetsdagar.

Varmt välkommen att höra av dig för frågor och skicka ansökan till withsegerqvist@gmail.com

Om WithSegerqvist

WithSegerqvist  är ett växande  slowfashion klädmärke som funnits i ca 4 år. Visionen är att påverka genom skönhet, och att skapa sensuella kläder med en berättelse som hyllar kvinnor. Verksamheten drivs av grundare Alexandra som med passion driver det framåt tillsammans med kollegor i Indien och samarbetspartners i Sveirge. Verksamheten verkar dels inom e-handel och inom B2B med återförsäljare runt om i landet.

Vi arbetar nära  med våra vänner och kollegor på familjeskrädderier  i Indien och nya designer skapas på plats. På plats besöker vi också alltid skolan, där vi stöttar flickor.  Vi tror på nära relationer och har också mycket hjälp av ambassadörer i Sverige. Detta inlägg har 2 kommentarer

 1. Nora

  Hej
  Jag driver yoga event och vill bli återförsäljare till inspirerande yoga kläder. Jag har tittat på era kläder och vill gärna samarbeta med er.
  Hör av er vid intresse.

  Mvh Nora Osman

  1. WithSegerqvist

   Hej Nora, jag ber så mycket om ursäkt att jag missat ditt meddelande. Så roligt att du är intresserad av att bli återförsäljare! Vi ska just släppa en ny kollektion. Vart är du verksam? Skicka gärna din mejl så kan vi skriva vidare där.

   Mvh
   Alexandra
   Withsegerqvist

Lämna ett svar