Marketing Internship VT

Är du intresserad av att jobba inom hållbar design med ett slowfashion klädmärke? Är du kreativ och brinner för att skapa innehåll och upplevelsen på digitala kanaler? Då tror vi att du kan vara med och bidra på vår resa!

Withsegerqvist är ett slowfashion klädmärke som andas skönhet inifrån och ut, både för människa och planet. Därför jobbar vi med att ta tillvara på ett textilarv och skapar exklusiva plagg av handplockade och återvunna silkessaris från Indien. Sensuella kläder med unika berättelser för att hylla kvinnor. Vi tror på ett omsorgsfullt skapande och jobbar främst småskaligt med lokala Indiska familjeskrädderier. För att lyfta kvinnor ytterligare är vi med och stöttar flickors utbildning i Indien.

Vill du vara med och hjälpa oss att nå ut till fler?

Genom en praktik på Withsegerqvist kommer du få stora möjligheter att applicera dina teoretiska kunskaper till verklighet. Du kommer få möjlighet att påverka kundupplevelsen på vår hemsida och digitala kanaler.  Vara med och ta fram och implementera en marknadsföringsstrategi. Möjlighet att skapa innehåll i text och bild till sociala kanaler. Berätta berättelsen allt från hela skapandeprocessen, till skolan vi stöttar i Indien, att sprida nya kollektioner etc. 

 

Vi söker dig som:

–       Tycker om att ta egna initiativ och som vågar testa dina idéer. I gengäld kommer du att få stort utrymme att vara en medskapare.

–       Har erfarenhet/utbildning inom kommunikation/marknadsföring/e-handel

–       Gärna har erfarenhet inom canva eller fotografi

–       Tror på och vill vara med och bygga vårt koncept 

Genom praktiken kommer du få:

–       Praktisk erfarenhet inom marknadsföring och e-handel inom ett växande företag inom slowfashion.

–  Utvecklas i en engagerande och uppmuntrande miljö. Med människor som vill vara med och göra skillnad i det vi kan. Du kommer också få stor inblick i skapandeprocessen.

–       Vara med och sätta din prägel och bygga vidare atmosfären på våra olika kanaler.

–       Möjlighet att uttrycka din kreativitet på många olika vis, där du får vara med och utforma din roll:

  • Skulle du vara intresserad av fotografi är du fri att skapa även bildligt innehåll, annars har du tillgång till vårt bildmaterial.
  • Finns intresset ser vi gärna att du får kontakt med våra kollegor i Indien, liksom den skola vi samarbetar med för att skapa relationer och få material till innehåll. På skolan får du gärna ha direktkontakt med de flickor vi stöttar där om du känner det inspirerande att bygga relationer.

– Såklart rabatt på hemsidan och tillgång till ett online yogaprogram

Internship

Period: Möjlighet till start i januari – mars 2022, 8 – 16 veckor

Utformning: Jobb på distans med möjlighet till fysiska möten och frihet att utforma dina egna arbetsdagar.

Varmt välkommen att höra av dig för frågor och skicka ansökan till withsegerqvist@gmail.com

 

Om WithSegerqvist

WithSegerqvist är ett startup som under drygt 2 år drivit ett slowfashion klädmärke. Vår vision är att påverka genom skönhet, och skapa sensuella kläder med en berättelse som hyllar kvinnor. Verksamheten drivs av grundare Alexandra som med passion för projektet och samarbeten med unga drivna människor driver det framåt. Vi verkar dels inom e-handel och inom B2B med återförsäljare runt om i landet.

Vi arbetar nära med våra vänner och kollegor på familjeskrädderiet i Indien med ca 8 skräddare där huvuddelen av kläderna tillverkas. Vi samarbetar med och har nära relation till den landsbygdsskola vi stöttar flickor på i Indien, och har hjälp av våra ambassadörer för kläderna här i Sverige.

 

 

Lämna ett svar